Bygg & Entreprenad i Tungelsta

Vi är ditt lokala hantverksföretag som har sitt säte i Haninge . Vi arbetar med om och tillbyggnader i hela storstockholm , men vi föredrar att arbeta på södra sidan av miljöskäl . Vi ser possetivt  i alla situationer och inget projekt är för litet. Vi arbetar för att vara sveriges bästa byggföretag vad gällande kvaliet. Vad är kvalitet för dig , för oss är det att du som kund är nöjd med det vi har utför och att vi har hållt vår del i avtalet oavsett om det är muntligt eller skriftligt .  När vi går från ett arbete ser vi till att Ni som kunder är nöjda !  Vi har som mål att göra vårat yttersta för er .  Vi vill vara öppna och ärliga mot er som kunder , ser vi att något hos er som är undermåligt så berättar vi det . Om ni har frågor så ska ni ställa dom , Jag vill att alla våra utförda arbeten ska vara 100% rätt utfört och ni som kunder ska vara 100% nöjda .  Det är vår målsättning och det vi jobbar för .

 Vi tillhandahåller även samtliga yrkesgrupper vid totalentreprenad. Alla hantverkare kan naturligtvis uppvisa gällande behörighet och ID06 legitimation.


Ett axplock av de tjänster vi erbjuder är nybyggnation, Om och tillbyggnad av mindre fastigheter ,villor, kontorsanpassningar  mm .

 

 

     

God service & bra kvalité på utfört arbete!

Värt att tänka på!

2019-09-07

Nu är hösten på sitt intågande .

Det är hög tid att tänka på allt som har med tak och avvattningar att göra . Efter träden har fällt sitt så är det bra om hängrännor och stuprör är rena .